Son seçimlerde Hasan Ünver ile son iki yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu kaptırmayan AK Parti’de, Ünver’ın bu dönem aday gösterilip gösterilmeyeceği kesinleşmiş değil. Konu hakkında AK Parti Genel Merkezi yürüttüğü Yerel Seçim anketleri ışığında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’ın Ünver ile ilgili kararı bizzat kendisinin vereceği biliniyor.

 

AK Parti 2004 ve 2009 Yerel seçimlerinde Hasan Ünver ile devam etmesinin ardından önümüzdeki dönem Yerel seçimler için Ünver’i aday gösterip göstermeyeceği ise merak konusu.

 

Ünver’in AK Parti den aday gösterildiği son 2009 yerel seçimlerde açıkcası karşısına son anda bir genç girişimci Oğuzhan Köylü dışında Aday adayı çıkmamasına rağmen 2014 Yerel seçimlerinde AK Parti de Nevşehir Belediye Başkanlığı için Yerel Seçimler için Aday adaylığı konusunda daha şimdiden bir çok kişinin isimleri kamuoyunda konuşulmaya başlandı bile.

 Bakalım 2014 deki Yerel Seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığında Hasan Ünver'i 3.kez görebilecekmiyiz? Yoksa AK Parti Yeni SÜPRİZ bir isim mi belirleyecek bunu hep birlikte göreceğiz.

Öte yandan AK Partinin Yerel Seçimlerde Hacıbektaş,Ürgüp,Derinkuyu ve Kozaklı ilçelerinde Aday olarak kimleri gösterecekleri de merakla takip ediliyor.

 

Acıgöl , Avanos ve Gülşehir İlçelerinin Belediye Başkanları ise bu konuda en rahat olan yerler olarak dikkat çekiyor.

 Öte yandan Nevşehir de diğer muhalif siyasi Partiler içinde MHP ve CHP ninde şimdiden parti kulislerinde Aday belirleme çalışmaları yürüttükleri ve önümüzdeki Yerel Seçimlere en makul bir isim üzerinde durdukları ifade ediliyor.

Fibhaber.com’un edindiği bilgiye göre,Önümüzdeki Yerel Seçimlerinde Nevşehir için çok renkli günler bizi bekliyor.Tüm Gelişmeleri sıcağı sıcağına Nevşehir'in sesi ve İnternet Gazetesi FİB Haber.Com da bulabilirsiniz.