Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Aynur Asiltürk ve Abdullah Çalışkan Ürgüp’e bağlı Ulaşlı, Çökek ve Sofular Köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Köy temsilcilerinin de katıldığı ziyarette, vatandaşlar köylere ulaştırılan kilitli parke nedeniyle emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler.Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, köylerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını belirlemek ve sorunlarını dinlemek amacıyla köy ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Göreve geldikleri andan itibaren özellikle köyde yaşayan vatandaşlarla irtibatlarını kesmediklerini ve her fırsatta onları ziyaret ettiklerini belirten Kılıç, konuşmasında şunları söyledi:

"Bizlerin öncelikli hedefi insandır. Bu anlamda, Ürgüp’e bağlı köylerimizde elimizden gelen gayreti göstererek, vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat yaşamaları için çaba sarf ediyoruz. Bütün bunları gerçekleştirirken de, vatandaşların ihtiyaçlarına ve sorunlarına kulak vererek, el ele sorunları çözmeye çalışıyoruz.Bu kapsamda köy ziyaretlerimiz devam edecek."