AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve parti yöneticileri, son valiler kararnamesi ile Nevşehir Valiliği’ne atanan Vali Mehmet Ceylan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, ve beraberindeki parti yöneticileri Vali Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Son valiler kararnamesi ile İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı görevinden Nevşehir Valiliği’ne atanan Vali Mehmet Ceylan’a yeni görevinde başarılar dileyen İl Başkanı Sunar, “Eski Valimiz Abdurrahman Savaş ile olduğu gibi bundan sonra da yeni valimiz Mehmet Ceylan ile hep beraber el ele vererek Nevşehir’imizi daha iyi noktalara getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Nevşehir’de büyük başarılara imza atılacağına yürekten inanıyorum. Valimiz, Nevşehir’imize büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

Vali Ceylan ise, AK Parti yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “bir bütün halinde uyum içinde çalışarak Nevşehir’e hizmet edeceğiz” dedi.