Nevşehir Türk Bayraklarıyla Süslenecek...

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre,Yarın Cuma namazı çıkışında AK PArti İl Başkanı Av.Kazım Sunar İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile AK Parti Nevşehir teşkilatı olarak,AK PArti il binası önünden başlanılarak Atatürk Bulvarı üzerinden aşağı sahil sokağa doğru tüm esnaflarımıza Türk Bayrakları ücretsiz olarak dağıtımı yapılacak.

İlk parti Türk Bayrağı dağıtımı Nevşehirli Esnaflarımıza ikinci gelecek olan Türk Bayrakları da ilerleyen günlerde Tüm Nevşehirli Vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtımının planlandığı ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere Gezi olayları sonrası düzenlenen Milli İradeye saygı mitingi çerçevesinde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Tüm Türkiye ye seslenerek tüm vatandaşlarımızdan Ev ve iş yerlerine  Türk Bayrağı asmalarını istemişti.
Devamında ilk kez Türkiye den Nevşehir AK PArti İl Başkanı Av.Kazım Sunar ın FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasıyla Türk Bayrağı Kampanyasına İlimiz Nevşehir olarak katılınacağını sizlerle daha öncesinde haber olarak paylaşmıştık...

İşte AK Parti Genelgesiyle Tüm İl ve İlçe Başkanlığına gönderilen o yazı...
 AK Parti'den bayrak genelgesi
Genel Başkan Yardımcısı Erdem'in imzasıyla 81 İl Başkanlığına gönderilen genelgede, 8,5 milyon parti üyesinin ev ve iş yerleriyle teşkilat binalarını bayraklarla donatması istendi.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in imzasıyla 81 İl Başkanlığına gönderilen genelgede, "Büyük Türkiye" idealinin, Gezi Parkı eylemleriyle ulusal ve uluslararası karanlık organizasyonlarca gölgelenmek istendiği belirtildi.

"Türkiye'ye 11 yılda çağ atlatan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti iktidarına, millet iradesine yönelik ortaya konan karanlık tezgah fark edilerek büyük oyun bozuldu" vurgusu yapılan genelgede, "Millet iradesine güvenmeyen ve ondan ümidini kesen yapıların, bu oyunun farklı versiyonlarını dış destekçileriyle birlikte tekrar sahneye koymak isteyebilirler" değerlendirmesinde bulunuldu.

Başbakan Erdoğan'ın, 1,5 milyon kişinin katıldığı İstanbul Kazlıçeşme'deki Milli İradeye Saygı Mitingi'nde, Gezi Parkı odaklı gelişmelerle başlayan eylemlerde Türk bayrağının yakıldığını belirterek, vatandaşların balkonlarına Türk bayrakları asmasını istediği hatırlatılan genelgede, şunlar kaydedildi:

"Bu çağrı çerçevesinde 8,5 milyon üyemizle birlikte milli iradeye gönül veren Türkiye sevdalılarının, evlerine ve iş yerlerine bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı bayraklarımızı asmaları konusunda Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın çağrısının hatırlatılması ehemmiyet arz etmektedir. İl, ilçe, mahalle, belde ve köy teşkilatlarımızın da teşkilat binalarını bayraklarla donatması da bu bağlamda yapılacak çalışmalar arasında yer alacaktır."

Konuya ilişkin olarak AK Parti Nevşehir İl Başkanlığından FİB Haber Merkezine yapılan yazılı açıklamada:
DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI; 
YARIN CUMA NAMAZINDAN SONRA BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN TALİMATLARIYLA, PARTİ BİNAMIZIN ÖNÜNDEN BAŞLAYARAK NEVŞEHİR ESNAFIMIZA BAYRAK DAĞITILACAKTIR. 
BİLGİLERİNİZE SUNAR ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİZ.