AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci, il ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy mahallesinde esnafları ziyaret etti.

Tuzköylü Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Heyeti, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Av.Fatih Çiftci için destek istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Tuzköylü vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti'li kurmaylar, vatandaşlara 31 Mart Yerel seçimlerinin önemini anlattı, AK Parti Hükümetinin Nevşehir, Gülşehir ve Türkiye için yatırımlar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada; "Gülşehir/Tuzköy’deyiz.‬ ‪Gülşehir merkez ve köylerimizle AK Belediyeciliği hak ediyor. Alt yapıdan, üst yapıya, çevre ve insan merkezli Gönül Belediyeciliği ile kalkınan, gelişen,değişen Gülşehir’i birlikte imar edeceğiz. 31 Mart’ta adayımız Av. Fatih Çiftci ile Gülşehir kazanacak‬. AK GÜLŞEHİR" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Gülşehir Tuzköy mahallemizdeyiz. 31 Mart’ta Gülşehir hakettiği Belediyeciliğe kavuşacak. Gönül Belediyeciliği ile Gülşehir kazanacak, Nevşehir kazanacak, büyüyen ve gelişen Türkiye kazanacak inşallah." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da; "‪Gülşehir ilçemizin Tuzköy mahallesini ziyaret ederek hemşerilerimiz ile bir araya geldik. #Akdavamızın AK kadroları ile birlikte güçlü Türkiye’nin yarınları İçin #ÖnceMilletÖnceMemleket diyerek Gönüller’e girmeye, kucaklaşmaya devam ediyoruz." dedi.‬