Ak Parti Genel Merkezinde aylık olarak düzenlenen il başkanları toplantısına katılan Nevşehir heyeti ilimize döndü.

05 Aralık 2012 Salı günü Ak Parti genel merkezinde düzenlenen İl başkanları toplantısına katılmak üzere Nevşehir’den İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclisi Başkanı Sami Başgelen, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş katılmıştı. Söz konusu toplantıda Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan İl Başkanları Toplantısında Konuştu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları...

Türkiye'de ne yazık ki yapıcı muhalefet yok. Saatlerce konuştular neyi söylediler. Şundan istifade edilebilir deyin. Sadece saldırgan bir üslup içinde iktidara vurup vuruştular. Başka bir sermaye yok başka bir dertleri yok. Çıkış için bir yol haritaları var mı?

 

IMF'e olan borcumuz 1 milyar doların altına düştü tarihte bir ilk. İhracatımız 150 milyar doların üzerine çıktı. Borsa ilk kez 75 bin 700 puana ulaştı. Bu bir rekor. Tarihinde ilk kez Merkez Bankası rezervleri 117 milyar dolar seviyesine yükseldi.

 

2 haftada 4büyükr ekor kırdık. Biraz sonra çok farklı örnekler vereceğim. Partimi yolsuzlukla itham eden CHP genel başkanına neyin ne olduğunu çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacağım. Yolsuzlukların içinde olan bir iktidar bu kadar büyük ekonomik rekorlar kıramaz. Türkiye bu seviyeleri ilk kez yaşıyor. Bizim gündemimizde rekorlar varken, muhalefet kendi kısır döngüsü içinde gündemin dışına çıkamadı. Biz İspanya'dan Pakistan'a, kadar bölgesel ve küresel meseleleri değerlendirirken onlar kendi zihin kıvrımlarının dışına çıkamıyori. CHP lideri konu bulamamış ve iftiraya başvuruyor. CHP Genel Başkanı'na açık açık söylüyorum, yolsuzluk yapmak ne kadar büyük bir suçsa delili olmadan ithamda bulunmak da o kadar büyük bir suçtur. CHP genel başkanı tam 2.5 yıldır yolsuzluk diyor.