Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığının yaptığı çalışma ile durumu iyi olmayan  ailelere erzak paketi dağıttı.

 Ramazan ayının rahmet,  paylaşma,  bereket ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar; “ İhtiyaç sahibi olup durumunu kimselere paylaşmayan vatandaşlarımıza erzak dağıtımı yapıyoruz...Yine Ramazan ayı boyunca İnsanımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp dertleşmek bizlere ayrı bir huzur veriyor.

Nevşehir de her yıl sürdürdüğümüz bu proje her sene olduğu gibi bu senede devam ettiriyoruz. Bizler komşusu aç iken tok yatan insanlar olamayız. Ayrıca AK Parti olarak her sene olduğu gibi bu sene de İlimizde Ramazan ayında yardımlarımızı sürdürüyoruz. Ben bu vesile ile Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günler olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ramazan ayının önemine değinen Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar;” Rahmet ve bereketiyle her yeri kuşatan mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde tüm halkımızın kıldıkları namaz,tuttukları oruç ve ettikleri dualarımızın kabulünü Yüce Rabbimden diliyorum. “ dedi...