AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından mahalle ve köy başkanları toplantısı düzenlendi.
Kapadokya Kütür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, ilçe başkanları, 7 ilçenin mahalle ile köy başkanları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, teşkilatların her zaman için en üst kademe ile en alt kademesinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini ve böylesi diri bir teşkilatla çalışmanın kendilerine güç verdiğini ifade etti.
Mahalle Başkanlarının her zaman dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yapan Tanrıver, mahallelerde gerçekleşen en ufak olumsuzlukların teşkilata bildirmesini istedi. İl Başkanı Tanrıver, “Sizler bizlerin mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız” diye konuştu. 
Mahalle ve köy toplantılarının mahalle ve sandık kurulu toplantılarının devam edeceğini vurgulayan Tanrıver, önümüzdeki anayasa referandum sürecinde de mahalle yönetimlerinin aktif rol alacağını vurguladı. 
Mahalle ve köy başkanlarını yoğun ilgi gösterdiği program İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen’in teşkilat içi eğitim sunumuyla sona erdi.