NEVŞEHİR/FİBHABER-AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Gülşehir ilçesinde seçim çalışmaları sırasında esnaf gezisi yaparken demirci dükkanında demir dövdü.

Eline çekiç alarak demir dövmeye başlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adaylarını gören ustalar, şaşırdı.

 

Demirci esnafı ile sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, bu işin ne kadar zor ve meşakkatli olduğunu bildiklerini söyledi.

Vekil Adayları Rızkını helal yollardan arayan siz değerli hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz, bu işi yapan insanlar alın teri ile ekmeğini kazananlardır" diye konuştu.


Üçü bir arada...

7 Haziran 2015 Genel seçimlerine sayılı günler kala AK Partili Nevşehir Milletvekili adayları da seçim çalışmalarına hız verdiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Gülşehir ilçesi esnaf gezisi sırasında girdiği demirci dükkanında demir döverek destek istediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider “Seçim çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Halkımızın bize olan ilgisi bizleri çok sevindiriyor” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adaylarının keyifleri gözden kaçmadı...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber Sitesi

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...