30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala K Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Kozaklı  ilçesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Kazım Sunar beraberinde Kozaklı AK Parti ilçe başkanı Ahmet Ensonra, Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik'le birlikte ilçede esnaf turu yaptı.

Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Gizligider, partisinin Kozaklı Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Erdoğan Çelik'e destek istedi.

AK Parti ile Türkiye’de yeni bir sayfa açıldığını hatırlatan Gizligider, "Doğduğumuz topraklara karşı bir borcumuz var. Bunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Hükümetimizin ve devletimizin imkanlarının bu coğrafyaya gelmesi içinde bir irademiz var. Bu coğrafyanın insanları mahzun insanlar, devletine başkaldıran insanlar değil, devletten yana olan hiçbir şeye itiraz etmezler. Allah, devlete ve millete zeval vermesin derler, bununda ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Kozaklı ilçesinin Türkiye ve Dünyanın artık Sağlık turizminde önemli bir Jeotermal merkezi haline geldiğini ve Kozaklı ilçemizin hak ettiği hizmetlerle markalaşması adına gerekli girişimlerde bulunduklarını dile getiren Gizligider, Bir başkasının düşünemediğini başkanımız düşünüyor iş olarak, yol haritası olarak önümüze koyuyor” ifadelerini kullandı.

Kozaklı ilçesi esnaf ziyaretinde gördüğü büyük ilgiden dolayı oldukça mutlu olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider,Biz AK Parti iktidarı olarak Kozaklı ilçemiz için Başkanımız Erdoğan Çelik e gerekli tüm desteği verdik ve Tam destek vermeye devam edeceğiz.

30 Mart 2014 Pazar günü tüm Türkiye ile birlikte ilimiz Nevşehir ve Kozaklı ilçemizde büyük bir sınav vereceğini ifade eden Gizligider, Ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunu artık halkımız çok iyi görüyor ve biliyor. Artık Türkiye de ve Nevşehir de Kozaklı da her bir yerde Başkan adaylarımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu unutmayın. Kozaklı lı hemşehrilerim üzerine oynanan bu oyunu sandıkları başında hür iradesiyle birlikte kullanacağı oylarıyla bozacağına inancımız tamdır.” diye konuştu.