Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölge İstişare toplantısı bu akşam Konya´da başladı.

AK BELEDİYELER 2019 YOLUNDA ​

Nevşehir'de ki AK Partili il, ilçe ve belde Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Başkanı 'AK Belediyeler 2019 Yolunda Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölge’ toplantısına katılmak üzere Konya'ya gittiler.

Toplantı 3 gün sürecek
Konya'da 3 gün sürecek ve 246 davetlinin katılacağı programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun yanı sıra AK Parti´nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya´nın da katılacağı bildirildi.

"DENEYİMLER PAYLAŞILACAK"
AK Partili Büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri ve il genel meclis başkanlarının katılacağı bir toplantı organize edildi. İç Anadolu´ya has bir toplantı. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erol Kaya ve bakan yardımcıları katılacak. 264 davetlinin olduğu  geniş katılımlı bir toplantı olacak. Bu toplantıda bir belde belediyesi beldeleri temsilen sunum yapacak, bir ilçe belediyesi ilçeleri temsilen sunum yapacak, bir büyükşehir belediyesi de büyükşehirleri temsilen sunum yapacak. Deneyimler paylaşılacak. Belediyecilikle ilgili, yerel yönetimlerle ilgili bir takım değerlendirme sunumları yapılacak.