Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları ve MHP heyetinin Ürgüp ilçesinde seçim çalışmaları bugünde devam etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Adaylarının dün bir grup AK Partili seçmenlerin yolunu kesip MHP’ye üye olmak istemeleri üzerine Milletvekili Adayları Mehmet Varol ve Sait Yüksel kendilerine MHP rozeti takmıştı. Bugün yine Ürgüp ilçesinde seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur esnafların da büyük ilgisiyle karşılaştı. MHP heyetinin bugün ki esnaf ziyaretlerinde de AK Partili olduğunu söyleyen esnaf geçmiş dönemlerde AK Parti’ye oy verdiğini ancak 7 Haziran seçimlerinde oyunu Milliyetçi Hareket Partisi için atacağını ifade etti. Ürgüplü esnafın bu şekilde açıklama yapmasının ardından ise MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Sait Yüksel kendisinin MHP’ye oy vereceğini açıklamasının ardından MHP rozeti taktı.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Sait Yüksel işte Ürgüplü seçmenimizin desteği. İnşallah bu desteklerle MHP iktidarı Nevşehir’den yükselecektir dedi.