AK PARTİ’LİLER BAYRAMLAŞTI

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Nevşehir İl Teşkilatı tarafından, partililerin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti İl Binasındaki geleneksel bayramlaşma törenine;  AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, Belde Belediye Başkanları, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları, İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kolları yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, bayramların birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, coşkunun birlikte yaşandığı günler olduğunu belirterek; ‘“Bayramlar
milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle bolluğuyla tüm insanlık için hayırlara vesile olsun” dedi.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise, Ramazan Bayramı dolasıyla  AK Parti İl teşkilatınca ,il binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak , buradaki partililerle de  bayramlaştı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde birlik, beraberlik ve barış mesajları verildi.