Ak Partinin En Genç Neferlerinden

NEVŞEHİR(MHA) Yerel seçimlerde Ak Parti kazandığı belediye sayısı açısından yine en önde yer aldı. Ancak kaybedilen ilçe ve beldelere bakıldığında ise Ak Partinin bu yerel seçimlerden ciddi yaralar aldığını düşünenlerin sayısı hiç az değil.

Ak Parti seçimlerde 2 dönem kazandığı Avanos ilçesini CHP’ye, 1 dönem MHP’den kazandığı Gülşehir belediyesini yeniden bu partiye, yeniden kazanılmasına çok büyük olasılık tanınan Kozaklı belediyesini yine Milliyetçi Hareket Partisine kaptırmıştı. CHP’ nin elinden kazanılan Ortahisar Belediyesini de kaybeden Ak Partide seçimlerin ardından en çok sorulan sorulardan biri 2 dönem Avanos belediyesinde sürdürülen başarının ardından belediyenin kaybedilmesiyle birlikte teşkilatlarda herhangi bir değişimin yaşanıp yaşanmayacağı oldu.

Nevşehir’in en genç ilçe başkanları arasında yerini alan Serkan Feralan ve beraberindeki yönetimde seçimlerin ardından herhangi bir değişim yaşanmadı. Bu durum partinin Avanos ilçesinde seçimin kaybedilmesinde teşkilatın bir sorumluluğunun bulunmadığı olarak yorumlandı.

Görevi başında bulunan Ak Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ve beraberindeki yönetimin şimdi en büyük hedefi 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde İlçeden en yüksek oy oranını Ak Partinin Cumhurbaşkanına kazandırmak olacak.