Ak Parti'nin Gülşehir İçin ilk aday adayı Mustafa Arıkan oldu

            Gümüşkent'in mevcut belediye başkanı Mustafa Arıkan, Ak Partiden aday adayı başvurusunda bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Salman'a resmi evrakları vererek, Ak Parti'nin ilk aday adayı başvurusunu gerçekleştiren Arıkan, bin bilsek te; bir bilene danışmak kaydıyla Gülşehir halkına hizmet vereceklerini kaydetti.

             Arıkan'ın resmi başvurusunu kabul eden Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak  yerel seçimlerinde ilk ayay adaylık başvurusu yapan Gümüşken Belediye Başkanı Mustafa Arıkan'ın başvurusunu kabul ettiklerini söyledi. Aldıklar ilk başvurunun Gülşehir'e, Ak Parti ve kendisine hayırlı olması dileğinde bulunan Salman,  bu yarışta Arıkan'a başarı dileğinde bulundu.  

            Aday adaylık başvurusu sonrası açıklamalarda bulunan Mustafa Arıkan, Gülşehir'de mevcut yapılan çalışmaların üzerine daha fazlasını koymak için Gülşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyledi.

            Gülşehir'i çağdaş bir belediyecilik anlayışıyla daha ileri bir seviyeye taşıyarak, yaşanır bir ilçe haline getirmek için geçmiş tecrübe ve deneyim birikimi ile Gülşehir halkına hizmet vermeye talip olduklarını kaydeden Arıkan, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

            " Bizim kimsenin makamında, mevkiinde gözümüz yok. Gülşehir'in geleceğini yeniden yapılandırmak için bu göreve talip oldum. İnşallah partimiz yetkili kurulları bize görev verir ve Gülşehir halkı seçer ise, Gülşehir'e en iyi hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gülşehir'in yapılan yapılmayan sorunları yakından takip ediyor, çok iyi biliyorum ve hala araştırma içerisindeyim. Gülşehir için yapacaklarımızı aday olduktan sonra halkımızla paylaşıp, birlikte çözeceğiz. Halkla el birliği içinde olup ilçeyi yeniden inşa edeceğiz. Bu işleri yaparken halkımızla birlikte, halktan kopmadan beraberlik içinde binde bilsek, bir bilene danışmak kaydıyla hep beraber başaracağımıza inanıyorum. Gülşehir için en iyisinin olması dileği ile  herkese saygılar sunuyorum. Kazananın Gülşehir olması temennisi ediyorum."dedi.