NEVŞEHİR(MHA) Kamuoyuna göre bu seçimlerde AK Parti de vekil aday adayı sayısı geçen seçimlere göre patlama yapacak. Hatta bu sayıyı abartıp 100’e yakın aday adayı varmış diyenleri de duymanız mümkün. Bu algıya Nevşehir’deki özellikle bazı internet sitelerinin önüne geleni aday adayı olacak diye kamuoyuna sunmaları da neden olmuş görünüyor.

AK Partinin aday adayı listesinde yer alması beklenen bayan adaylarda merak konusu. Zira şu ana kadar Makbule Atlı ve Av. Sema Yurtbilir dışında aday adaylığını açıklayan bayan aday adayı olmadı.

Devlet memuriyetinden dolayı istifa ederek AK Partiden aday adayı olması muhtemel bayan Vekil aday adaylarının bu hafta içerisinde ortaya çıkması bekleniyor. O isimler arasında muhtemel aday adayları arasında son seçimlerin vazgeçilmez isimlerinden Şair Ayşe Paslanmaz, Feride Bitirim gibi isimlerinde yer alması muhtemel görünüyor.

AK Partinin Nevşehir Milletvekilliği aday adayı listesinde Ankara ve İstanbul bürokrasisinden bayan isimlerinde katılabileceği konuşuluyor.