AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı tarafından  bir süre önce başlatılan Kitap Kumbarası kampanyası ile ilk etapta toplanan 15 bin kitap AK Parti Genel Merkezi’ne gönderildi.

AK Parti Nevşehir İl Sosyal İşler Başkanı Aydın Başol yaptığı açıklamada,  son yıllarda azalan kitap okuma alışkanlığının özellikle çocuk ve gençler arasında daha yaygın hale getirilmesi amacıyla  AK Parti Genel Merkezi Sosyal İşler Başkanlığı’nca  81 İlde Kitap kumbarası kampanyası başlatıldığını belirtti.

Bu çerçevede  Nevşehir’de de bu kampanyanın  başarılı bir şekilde sonuçlanması için tüm parti teşkilatlarıyla uyumlu bir çalışma içerisine girdiklerini söyleyen Başol, kampanya döneminde Nevşehir merkez başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerden kampanyaya ciddi katkılar sağlandığını belirtti.

Başol, kampanyaya karşı gösterilen ilgiden büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirerek şöyle konuştu; “  Çocuklarımıza ve gençlerimize kitap okuma alışkanlığının kazandırılması yönünde sosyal sorumluluk projesi olarak da hayata geçirilen Kitap Kumbarası kampanyamız büyük bir ilgi gördü. Kısa süre içerisinde toplanan 15 bin civarındaki kitabı ülke genelinde dağıtım yapılması amacıyla AK Parti Genel Merkezi Sosyal İşler Başkanlığımıza gönderdik. Kampanyamıza bir gönüllü duyarlılığı içerisinde kitap temin eden, kitapları toplayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Başol, AK Parti İl Başkanlığı, kitap kumbarası kampanyasının 5 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.