Hatırlanacağı üzere AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz Pazartesi günü altı isim Ankara’ya davet edilmiş ve bu isimler ile Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu görüşmüştü.  

AK Parti Genel Merkezi tarafından bu kez ise dört isim Ankara’ya davet edildi. Pazartesi günü AK Parti Genel Merkezi’ne davet edilen Fahri Korucu ve Serhat Sonugelen ikinci kez Ankara’ya davet edildi.

Ankara da yarın (12.06.2014) son istiare için çağırılan isimleri özel olarak www.fibhaber.com İnternet gazetemiz açıklıyor:

Yarın Ankara da görüşmeye davet edilen işte o  isimler;

Baro Başkanı Av. Fahri Korucu
Serhat Sonugelen
Av. Mehmet Ali Tanrıver
Edip Avşar 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı İçin İki Sürpriz Aday

AK Parti Genel Merkezi tarafından Fahri Korucu ve Serhat Sonugelen dışında iki sürpriz ismin çağrılması ise gündeme bomba gibi düştü. 

AK Parti Genel Merkezi’ne Fahri Korucu ve Serhat Sonugelen dışında bu defa Av. Mehmet Ali Tanrıver ve AK Parti İl Yönetiminde görev alan Edip Avşar isimleri de davet edildi.

AK Parti Genel Merkezi geçtiğimiz Pazartesi günü, Salih Açıkgöz, Fahri Korucu, Fatih Güneş, Ahmet Efe, Mustafa Erdoğan ve Serhat Sonugelen davet edilmişti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından bu defa ilk görüşmelerden sonra Baro Başkanı Fahri Korucu ve Serhat Sonugelen ikinci kez davet edildi. Avukat Mehmet Ali Tanrıver ve Edip Avşar ise ilk kez genel merkeze davet edilerek,yarın ki  İl Başkanlığı için görüşmelere katılacaklar. 

KANAAT ÖNDERİNE KANAATLERİ SORULDU
 AK Parti İl Başkanı’nı belirlemek için Nevşehir Milletvekilleri, AK Parti Kayseri Milletvekili ve Nevşehir İl Koordinatörü Yaşar Karayel,  il ve ilçe teşkilatlarında kamuoyu yoklaması yaptı. 

NEVŞEHİRLİ İŞADAMLARI VE STK’LARA DA SORULDU...

Öte yandan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ,Ticaret Borsası, işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de görüşleri alındığı bildirildi.


YENİ EKİP GÜÇLÜ GELİYOR

Yeni belirlenecek olan İl Başkanı için AK Partili önemli isimlerin desteğini aldığı kaydedildi. AK Parti Yeni Nevşehir İl Başkanının Cumhurbaşkanı adaylarının açıklanmasından önce il yönetimini oluşturacağı bilgisi edinildi.

KÜSKÜNLERİ PARTİYE TOPLAYACAK

Bir hafta içinde dümenin başına geçmesi beklenen AK Parti Nevşehir İl Başkanının parti de küskünler diye tabir edilen bir kesimi yeniden partiye katacağı öğrenildi. Yeni İl Başkanının yönetimde tecrübeli isimlerin yanında genç başarılı isimlere de yer vereceği kaydedildi. 

RAPOR HAZIRLADI

FİB Haber Merkezi kaynaklarından edindiği bilgiye göre il başkanlığı için ismi geçenler hakkında rapor hazırlandı. Bu adayların özel yaşamları, ticari ilişkileri, kirli işler içinde olup olmadığı tek tek rapor edildi.