Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Kazım Sunar, biz yıkıcı değil, yapıcıyız bizler en güzel tepkiyi sandıkta veririz dedi. 
Vatandaşları Ak Partiye üye olmaya davet eden SUNAR son yaşanılan Gezi parkı olaylarıyla tepkisini göstermek isteyen vatandaşlarımız tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir de de AK Partiye yoğun bir ilgi göstererek üye oluyorlar.
Hedefimiz 40.000 üyedir. Allah’ın izniyle bu sayıya kısa zamanda ulaşacağız. Her gün yüzlerce üye kaydediyoruz. Teşkilat olarak seçimlere hazır olmalarını bildirdi. 

Sandık yönetimini, sandık kurullarını, sandık müşahitleri okul ve kat sorumluları çalışmalarında son aşamaya geldiklerini kaydeden Sunar, FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında  Her sandık için her ay sandık danışma meclis toplantıları yaptıklarını ve katılımın çok iyi olduğunu, amaçlarının her sandıktaki seçmenleri tanımak, kaynaşmak ve AK Parti vizyonunu anlatmak olduğunu söyleyen İl Başkanı Av.Kazım Sunar “ DURMAK YOK YOLA DEVAM” dedi.

Sunar: "Ankara ve İstanbul tarih yazdı. Bende hamdolsun buna tanıklık ettim ...!"
Milli İradeye Saygı Mitinglerine katılan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Kazım Sunar,Ankara ve İstanbul Mitinglerinin muhteşem geçtiğini ve Türkiye miz topyekün Genel Başkanımız ve Başbakanımıza duyduğu yoğun sevgi seli saygısı alanlara sığmadı ve yine milyonlarca vatandaşımızda ekranları başında mitingleri izlerken gönderdikleri mesaj ve telefonlarında  dualarıyla aramızda olduklarını belirtmişlerdir. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi ve destekten dolyaı tüm vatandaşlarımıza özel olarak teşekkürlerimi gönderiyorum dedi.