‪Gençlik Spor Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın proje lansmanına katılmak için Nevşehir'e geldi.

‪Sabah saatlerinde Nevşehir'e gelen Gençlik Spor Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, eski Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'yı ziyaret ederek, beraberinde AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte pazar yerinde seçim çalışmalarına katıldı.

Akif Çağatay Kılıç, Rasim Arı için pazar esnafı ve vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı; "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın efsane bakanı, Desteğini her an bir adım ötemde hissettiğim kıymetli ağabeyim, İstanbul milletvekilimiz Akif Çağatay Kılıç, Lansmanımıza ve seçim çalışmalarımıza destek olmak sebebiyle Nevşehir'imizde ağırlıyoruz. Kıymetli bakanımızla beraber, Nevşehir Pazar yerimizde kadim hemşehrilerimizle kucaklaşıp esnafımıza 'pazar ola' dedik.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz:"Gençliğe ve spora hizmetleriyle her daim anılan Gençlik ve Spor Bakanlarımızdan İstanbul milletvekilimiz Sn Akif Çağatay Kılıç, 31 Mart Yerel Seçim Lansmanımıza, Rasim Ari’ya ve AK kadrolarımıza destek olmak sebebiyle Nevşehir'imizde.Programımız öncesi kapalı pazar yerimizi Sn Bakanımız, İl Başkanımız, Belediye Başkan adayımız ve AK teşkilatımızla birlikte ziyaret ediyor; hemşerilerimize, hayırlı alışverişler diliyoruz." dedi.