Meral Akşener Anadolu turunda ziyaretlerine Nevşehir'le devam ediyor.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, MHP kurultayının Türkiye’nin meselesi olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Nevşehir’de, Türk Telekom meydanında miting düzenledi. Akşener, "Bana paralelci diyenlere Nevşehir meydanını görsünler. Burada eli nasırlı insanlar var, burada geleceğinden endişe eden gençlerimiz var" diye konuştu.

Konuşmasında, Türk kadınının evden çıktığını belirten Akşener, “Hanımefendiler gittikçe artan sayıda açık hava toplantılarımızı şereflendiriyorlar. Allah’a şükür olsun bugün itibarıyla kadınımızın desteği bizim arkamızda, o güç sahiplerine duyurulur. Türk kadını evden çıktı. Duruma vaziyet ediyor. Onun için Tarzan zorda, Abbas yolcu. Dün Kırşehir’deydim, bugün Nevşehir’de. Asenalar, kadınlar arkamızda. Biz normal şartlarda 1 Kasım seçimleri sonrasında 40 milletvekili kaybının 2 milyon üzerinde oy kaybının ülkücü iradeye, ülkücü harekete MHP’nin potansiyeline yakışmadığını bazı yerlerde eksiklerimizin olabileceğine nerede hatamızın kusurumuzun olduğunu tartışmak istişare etmek üzere olağanüstü kurultay için yola çıktık. Ama bu yolculuk öyle bir hale geldi ki millet iradesi, milli irade harekete geçti ve bizim meselemiz Türkiye’ye mal oldu, Türk milletine mal oldu. Ve artık meydanlara sığmayan her şehrin meydanında kadınıyla, erkeğiyle genciyle MHP mensuplarının tümüyle ve diğer siyasi partilere mensup çok değerli hemşehrilerimiz ile hasbıhal eder dert eder hale geldik. Allah bin kere razı olsun. Bu niye böyle oldu. Bu şunun için böyle oldu. Sadece MHP’nin kurultayı bir iç mesele iken anlaşıldı ki AK Parti’nin en önemli problemiymiş" diye konuştu.
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener kendisine paralel diyenlere seslenerek, “Bana paralelci diyenlere dedim ki ben paralelci değilim de siz yamuksunuz yamuk. Sonra dediler ki bu meydanları birileri dolduruyor. Buradan Nevşehirli hemşehrilerime sesleniyorum. Aranızda birileri var mı? El hak yok. Şimdi yüzlere bakıyorum, ellere bakıyorum burada nasırlı eller var. Burada işsiz gençler var. Burada evlatları için üzülen analar var. Burada çocuklarının geleceğinden endişe eden genç gelinler var. Kocalarının işi ile ilgili endişeleri olan genç nişanlılar var. Ve gözlerinin feri sönmüş umudunu kaybetmiş ama bugün yeniden umutlanmış gençlerimiz var” şeklinde konuştu.


İşte Akşener'in Nevşehir konuşması:


Kaynak: Akşener Nevşehir'den seslendi.