AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Mehmet Aktürk, FİB Haber Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Aday adayı Aktürk, birlik ve bütünlük vurgusu yaptığı ziyaretinde, "Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız." dedi.

Gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı ve Genel Koordinatörümüz İbrahim Uyal'a seçim çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi veren Mehmet Aktürk, "Kapadokya Bölgesinin lokomotifi ve gözbebeği olan ilçemizin doğal mirası, zengin ve eşsiz kültürüne sahip çıkıp etkili ve yetkin belediyecilik anlayışı ile Ürgüp’ümüzü öncü, önder ve Dünya Kentlerimizden biri haline getirmek hedefimiz olacaktır.

Başarı ve bütünlük hedefiyle yol yürümeyi önemli bir hedef olarak kabul ettiğini ve bunu tüm hayatı boyunca uyguladığını söyleyen Aktürk, "Bizim anlayışımızda, Sevdalısı olduğumuz memleketimiz için herhangi bir meseleden geri durmak ya da yorulup pes etmek yoktur. Allah bize hangi görevi nasip etmişse, tüm benliğimizle onu başarıya taşımak ve milletimize hizmete dönüştürmek birinci önceliğimiz olmuştur. Allah Ürgüp Belediye Başkanlığı'nı bize nasip ederse, tek gayemiz samimiyet ve adalet ilkesiyle ilçemizi tek vücut olarak kucaklaşabilen, tek yumruk olup meselelerini çözebilen bir Ürgüp haline getirmektir. Eğer ki, bu görev için değerli Fahri Başkanımıza "Devam" tevdi edilirsede, son nefese kadar bu dava için kol kola onunla birlikte yürüyeceğimizden de kimsenin endişesi olmasın " diye konuştu.

Toplumun tüm kesimleriyle el ele vereceklerinin de mesajını veren Aktürk, "Ürgüp ilçemizi her anlamda ileri taşımanın gayret ve sorumluluğunda olacağız. Birlikteliğimizi kuvvetlendireceğiz. Toplumun tüm kesimleriyle el ele verip tek vücut halinde kucaklaşabilen bir Ürgüp hayalimiz var ve bu hayalin peşinden koşmaktan da vazgeçmeyeceğiz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatörü İbrahim Uysal'da Başkan Aday adayı Mehmet Aktürk’e başarılar dileyerek, “ Seçimin sonunda kazanan inşallah ÜRGÜP olur” şeklinde konuştu.