AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart yerel seçim çalışmaları için Ürgüp‘e gelen Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile AK Parti Ürgüp belediye başkan adayı Mehmet Aktürk’e destek ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Ürgüp’teyiz. İlk Oyum AK Parti’ye diyen kardeşimiz geleceğine oy vereceğini beyan etti. Güzel Ürgüp’ümüzde değerli gönül dostumuz Kayseri Milletvekilimiz İsmail Emrah Karayel ve AK teşkilatımızla hemşerilerimizi ziyaret edip, Belediye Başkan adayımız Mehmet Aktürk’e desteklerini istiyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz: "31 Mart’ta Ürgüp, adayımız Mehmet Aktürk ve AK kadrolar ile yola devam diyor. 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkacağız. Dönem kenetlenme dönemidir. Güçlü Türkiye dönemini en etkin şekilde kullanabilmemizin yolu seçimden istikrar ve güvenin sürmesini sağlayacak 
bir sonuçla çıkmaktır." dedi.

Pazar Yerini ve esnafları ziyaret eden heyet daha sonra Ürgüp ilçesine bağlı Sarıhıdır Köyünü ziyaret etti. Köyde vatandaşlarla bir araya gelen heyet son olarak kahvehanede bir toplantı düzenledi. Burada konuşan Milletvekili Açıkgöz “ ‪Türkiye’yi ve bizleri hedef gösteren şer odaklarına en iyi cevabı sandıkta vereceğinizi biliyoruz. Büyük hedeflerimiz var. 15 Temmuz’da bir ve beraber olan milletimizin 31 Mart’ta da güçlü Türkiye’nin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki yerli ve millî AK kadrolara desteğini bekliyoruz. Destek aziz milletimizden, hizmet her zamanki gibi AK kadrolardan. Kazanan, #Türkiye olacak.” Diye konuştu.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Aktürk “ Sayın Vekillerimiz ile birlikte önce Pazar esnaflarımızı ve burada alışveriş yapan vatandaşlarımızla bir araya geldik projelerimizden bahsettik dertlerini dinledik. Daha sonra çarşı esnafımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Adaylığımızın açıklandığı günden bugüne canla başla daha güzel bir Ürgüp için çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam ediyoruz. 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkacağız. “ diye konuştu.