Seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Evka Mahallesinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Kahvehanede  gerçekleşen toplantıya yoğun ilgi olunca kahvehane miting meydanını aratmadı.

31 Mart’ın önemine değinen İlçe Başkanı Ali Özer “Değerli kardeşlerim her zaman bütün konuşmalarımızda söylüyoruz. Bu seçim bizlerin seçimi değil, bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimidir.  Bu bağlamda biz sizlere güveniyoruz. Desteklerinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum” dedi.

Başkan Adayı Aktürk“ Ürgüp’te büyümüş biri olarak Ürgüp’e Ürgüplüye hizmet etmeyi şiar edindim. Bu zamana kadar hizmet belediyeciliği ile öne çıkmış olan AK Parti bundan sonra da yola tevazuuyla, samimiyetle,  gayretle ve önce memleket işi gönül işi diyerek bizler sahadayız. 

Ecdadımızdan aldığımız terbiye ile bize kalan bu aziz Ürgüp mirasına sahip çıkacağız. Ortak akıl ve istişare ile Ürgüp’ü hep beraber yönetmeye talibiz. Ürgüp’ümüze hep beraber sahip çıkacağız, ama öncelikli olarak el birliği ile gönül birliği ile söz birliği ile gönüllerinize talip olacağız.

7/24 o makamı vatandaşlarımızla buluşturacağız. Yollar yapılır, parkeler döşenir, yeşil alanlar yapılır ama as olan gönülden gönüle köprüler inşa edeceğiz.  Biz buna talip olduk, Allah’ın izni ile siz desteği verin 5 yıl boyunca inşallah bu gönül köprülerini inşa etmeye devam edeceğiz.

Bu manada Ürgüp’ün  Rahmetli Kasım Abimle beraber 12 yıllık  partimizle yönetilen iktidarı söz konusu bu vesile ile hükümetten aldığımız destek ile  yaptığımız hizmetler ortada.  Bu vesile ile 31 mart 2019’da vereceğini sağ duyulu kararlar ile bu kardeşinizi göreve getirdiğiniz takdirde bizler bu sancağı indirmemek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.