Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. 

SUSMAK YOK YOLA DEVAM

Saygıdeğer Kasaba Halkımın büyükleri, Genç kardeşlerim, çok değerli Basın mensupları, Çok kıymetli Annelerim, Hanım bacılarım, gençlik merkezimizin doluluğu nedeniyle, içeri giremeyip dışarda bekleyen kardeşlerim, hepinize minnettarım, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz.

31 Mart 2019 Belediye seçimlerinde, Nar Belediyesine, Bağımsız Belediye Başkanlığı adaylığımı, şu mübarek Cuma gününde sizlerin huzurunda, ilan ediyorum. Bir kez daha oylarınıza talibim.

Değerli kardeşlerim belediye başkanlığı zor iş, ancak zor olduğu kadarda kutsal bir görev. Allaha şükürler olsun ki, böylesine kutsal bir görevi sizlerin sayesinde ve Rabbimin taktir etmesi neticesinde, on yıl boyunca yapmış bulunmaktayım. Bana oy veren, vermeyen, her kim olursa olsun herkesin makul isteklerini imkanların elverdiği ölçüde yerine getirmeye çalıştım. Bizden bir isteği, bir talebi olup ta yerine getirmediğimiz bir kardeşimiz varsa, buraya gelsin ve sizlerin huzurunda desin ki, benim şöyle haklı bir talebim vardı da , yapmadınız, ilgilenmediniz diyecek bir kardeşimiz varsa, o kardeşimizin buraya gelmesini istiyorum.

Malumunuz yaklaşık üç yıldır Bağımsız Belediye Başkanı olarak görevime devam etmekteyim. Belediye Başkanlığı Ehliyet ister, liyakat ister, bilgi ister, tecrübe ister, sevgi ister, saygı ister, sabır ister, hürmet ister, adalet ister. Adalet demişken sevgili peygamberimizin ‘’Bir gün adaletle muamelede bulunmanın, altmış yıllık nafile ibadetten hayırlıdır, Kıyamet günü ALLAH’A insanların en sevimlisi ve ALLAH’A en yakın bulunanı adil devlet başkanıdır sözlerini , başımızın tacı ettiğimizi de bilmenizi isterim.

Bilerek, isteyerek kimsenin kalbini kırmadım, kimseye haksızlık etmedim. Ancak Bu süreç içerisinde kalbimi kıranlara, şahsıma haksızlık edenlere, kasıt ve maksat olmadığı sürece, hakkımı helal ediyorum.

Fakat… AK davanın içerisinde kirli hesapları olan AKP lilerin, şahsımla alakalı, şaibe oluşturmak suretiyle iftira edenlerini, asla affetmeyeceğim. Şahsıma yapılan siyasi kumpas hareketini, en ince detayına kadar bilmelerine rağmen susanları da ALLAHA havale ediyorum. ALLAH haksızlığı yarına bırakır, ama kimsenin yanına bırakmaz.

Değerli kardeşlerim, kıymetli basın mensupları, seçime az bir zaman kaldı, bu süre içerisinde seçim kaybetme telaşına kapılanların sermayeleri, yalan, iftira, çamur at, izi kalsın babından, seçim çalışmalarının yapılması ihtimal dahilindedir. Sizlerden rica ediyorum, böyle bir durumla karşılaştığınızda beni telefonla arayınız, hemen geleyim, kim ne diyorsa, yüzüme karşı söylesin, sizlerin yanında söylesin, korkum yok, kaygım yok, ALLAH var keder yok. Siyasi oyunlara gelmeyelim, tehditlere boyun eğmeyelim, Bu kasabada yaşan bizleriz , bu kasabayı yöneten de bizler olacağız ALLAHIN izniyle.

Unutmayalım, haksızlığı her kabul ediş daha büyünü doğurur. Sizler! haksızlıklar karşısında susmayan bu kardeşinize destek vermekle, HALKIN İRADESİNİN ENGELLENEMEYECEGİNİ bütün dünyaya ilan eden, haklının yanında yer alan, yürekli kadim dostlarımsınız, ALLAH hepinizden razı olsun.

Bu yarışa, bu sevdaya, emeğini, yüreğini, gücünü, desteğini, koyacak olan değerli kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler, sevgili gençler, kasabamın güzel insanları, iyi olmak kolay olandır, zor olansa adil olmaktır, en mükemmel adalet ise vicdandır. Seçimde oy kullanacak olan halkımızı vicdanıyla baş başa bırakıyor, hepinizi ALLAHA emanet ediyorum.