Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi, 30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunu Ürgüp İlçe teşkilatına yaptı.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi’nin başvurusunu kabul ederken şunları söyledi. 
’’AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı olarak mevcut olan Belediye Başkanımız Ali İhsan Özendi’nin aday adaylığı başvurusunu alıyoruz. Kendisine ve Ortahisar’a hayırlı olsun’’ dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi ise Ortahisar Belediye Başkanlığı için yeniden aday adaylık başvurusunu yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydetti. Özendi açıklamasında şunları söyledi.
’’Bende görev yapmakta olduğum Ortahisar Belediyesi’nde yeniden AK Parti’den aday olmak için ilçe teşkilatımıza geldik ve başvurumuzu bulunduk. İnşallah hayırlısı olsun diyorum. Arkadaşlar ile beraber ekip olarak güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Bu yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve beldemize hayırlı olmasını diliyorum ’’dedi.