Kendisine yakın bir kaynaktan edindiğimiz bilgilere göre;Ali Kılıç,2014 Mart Yerel seçimlerinde Göre Belediye Başkanlığı için AK Partiden kesin olarak Aday Adaylığını açıklayacağı bildirildi.

                             Göre Kasabasına Hizmet İçin Adayım...!

FİB Haber Merkezini ziyaret eden Ali Kılıç yaptığı açıklamasında ,Doğduğum ve daha evvel hizmet etme şansı yakaladığım Göre kasabamda vatandaşlarımızın büyük teveccühleri ve yoğun destekleri sonrası bu kutsal görevden kaçamazdım.
2014 Mart Yerel seçimlerinde Göre Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklıyorum. Göre kasabamız için hayırlı olmasını dilerim dedi.

Ali Kılıç Kimdir?

1964 yılında göre kasabasında doğdum. ilk orta okulunu göre kasabasında tamamladım. Lise tahsilini Nevşehir Endüstri Meslek Lisesinde tamamladım.

1987yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde göreve başladım.

1994 yılında Kamu-sen memur sendikasının kuruluşunda bulundum. Türk-büro-sen sendika başkanlığını 1999 yılına kadar yürüttüm. 1999 yılında belediye başkanlığı için görevimden istifa ettim ve Göre Belediyesine Belediye başkanı oldum. 2004 yılında tekrar eski görevime döndüm çeşitli birimlerde şube müdürlüğü görevlerinde bulundum...