AK Parti 24.Dönem Nevşehir Milletvekili ve 25.Dönem Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider'in danışmanı Alpaslan Ünal veda etti. 

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası yeniden Milletvekili seçilemeyen AK Parti Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider'in Danışmanı Alpaslan Ünal dün Ankara'ya hareket etti.

"GÖREVİMİ LAYIKIYLA, EKSİĞİMLE, HATALARIMLA, FAZLASIYLA YAPMAYA ÇALIŞTIM" 

Kendisiyle Telefonla görüştüğümüz AK Parti 24.Dönem Nevşehir Milletvekili Gizligider'in danışmanı Alpaslan Ünal, 24'üncü Dönemde Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider'le birlikte bu yüce çatı altında Nevşehir'li vatandaşlarımıza hizmet etme şerefine nail oldum. Görevimi layıkıyla eksiğimle hatalarımla fazlasıyla yapmaya çalıştım.Bu süreçte acısı tatlısıyla çok güzel günlerimiz oldu. 


Çalışma hayatımız boyunca bizden yana bir hak doğmuş ise hakkımızı helal ediyor, bilmeden kırdığımız, incittiğimiz kardeşlerimizin de bize olan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Bu duygularla tüm Nevşehir Halkımıza arz-ı veda ediyorum. Aslında bu veda sayılmaz.Tüm Nevşehirli hemşehrilerim şunu bilsinlerki Ankara da bir evleri 24 saaat arayabilecekleri bir dostları ve kardeşleri var.Ne zaman bir sıkıntısı bir istekleri olduğunda hiç çekinmeden beni arayabilirler.

Son olarak yoğun çalışma ortamı içerisinde kendilerine yeterince zaman ayıramadığım halde her konuda desteğini ve manevi gücünü yanımda hissettiğim fedakar eşime ve çocuklarıma sonsuz muhabbet ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Allah'a Emanet Olunuz.

Saygı ve Muhabbetle...



Gelin isterseniz Nevşehir'de taraflı tarafsız herkesimin büyük sevgi ve saygınlığını kazanmış olan Alpaslan Ünal'ın kendisini ifade eden bir röportajıyla sizleri başbaşa bırakıyor.

Değerli Nevşehirli kardeşimiz Alpaslan Ünal'a, Ailesiyle birlikte hayatı boyunca başarı mutluluk dileklerimizi gönderiyoruz...