NEVŞEHİR(MHA) Alperen Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Neşeli’nin işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevden ayrılmasının ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş’ın yanı sıra Alperen Ocakları eski Başkanı Ali Neşeli ve Yeni Başkan Doğanay Uçar ve Alperen Ocaklarına mensup gençlerin katıldığı devir teslim töreni Parti il binasında gerçekleştirildi.

Devir teslim töreninde konuşan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş, Büyük Birlik Partisinin davası olan ve Kurumsallaşmış bir parti olduğuna dikkat çekti.

Alperen Ocaklarının bu davaya hizmet eden önemli bir öğe olduğuna dikkat eken BBP İl Başkanı Karataş, “Sayın Ali Neşeli kardeşimiz görev süresi içerisinde partimize ve Alperen Ocaklarımıza çok önemli katkılarda bulunmuştur. Kendisine ve yönetimine davamıza katkılarından dolayı minnettarız. Kendisi yine bu camianın içerisinde bulunmaya ve davamıza hizmet etmeye devam edecek. Öte yandan Alperen Ocakları Başkanlığı görevine getirdiğimiz Sayın Doğan Uçar kardeşimiz ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın ve Alperen Ocaklı gençlerimizin de bu görevi layıkıyla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

Bu konuşmanın ardından devir teslim törenine geçildi. Törende Alperen Ocakları eski il başkanı Ali Neşeli, yeni il başkanı Doğanay Uçar’a Kuranı Kerim, Türk Bayrağı ve Alperen Ocakları bayrağını teslim etti.