MHP Nar Belediye Başkan Adayı Bilal Altunbaş,

“Her şeyden Önce Şeffaf Olacağız”

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nar Belde Belediye Başkan Adayı Bilal Altunbaş, seçilmeleri durumunda öncelikle Nar belediyesi yönetimine şeffaflık getireceklerini söyledi.

Yerel seçimlerde başarılı olup göreve gelmeleri durumunda belediye de Ben Yaptım Oldu anlayışından ziyade Biz Yaptık, Başardık zihniyeti ile bir yönetim sergileyeceklerine değinen Milliyetçi Hareket Partisi Nar belediye Başkan adayı Bilal Altunbaş, belde kadınlarına, gençlerine, Üniversite de öğrenim gören öğrencilerine yönelik önemli projeleri bulunduğunu dile getirdi.

Altunbaş, “Öncelikle 30 Mart Yerel Seçimlerinin ilimize, beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle küçük beldelerin büyük sorunları var. Biz bu sorunların çözümüne talip olan, hizmetten kaçmayan insanlarız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte Ben Yaptım Oldu diyerek değil, biz yaptık, başardık zihniyetine sahip insanlarız. Biz kimsenin ne yaptığına bakmadan, bizim yapacaklarımızı anlatıyoruz. Kasabamızın en büyük sorunlarından biri gençlerimize yönelik bir projemiz var. Nar gençlik merkezi inşa etmek istiyoruz. Gençlik merkezimizde gençlerimiz rahatlıkla bir araya gelebilecek, Sosyal aktivitelerde bulunabileceği bir projemiz var. Eğer gençlerimize sahip çıkmazsak gençlerimiz heba olur gider diye düşünüyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Bu konuda geçmişte birçok sosyal projelerin içerisinde de bizzat bulundum. Ev hanımlarına NARMEK kursları düzenleyeceğiz. Ev hanımlarına yönelik beceri kursları düzenleyeceğiz. Yöresel el işi ürünleri ve yemekleri bu merkezimizde satışa sunulacak. Nevşehir’e yakın olması nedeniyle beldemiz organik ürünler bir hayli fazla. Bunların satışa sunulacağı bir Pazar düzenleyeceğiz. Kasabamızda iki derneğimiz var. Bunlardan Nar Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kanalıyla Beldemizde Üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimizi öğrenim hayatları süresince burslandırmak istiyoruz. Üniversite öğrenimlerinin ardından da onlara meslek kazandırma amaçlı kurslar düzenlemeyi planlıyoruz. Bütün bu projelerimiz yanında yaptığımız tüm işlerde şeffaf olacağız” ifadelerinde bulundu.