Elini taşın altına koyarak, Antalya uçuşları protokolü doğrultusunda sağladığı destekler ile Nevşehir-Antalya uçuşlarının gerçekleşmesindeki büyük katkısından dolayı Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan, Pazarlama Müdürü  Zekeriya Coştu ve THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük’ün yer aldığı heyet Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'a Ankara’daki Gümrük ve Ticaret AŞ’deki makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Antalya ve İzmir THY satış ofislerinde ve acentelerde sergilenmesi için dağıtılacak olan maket uçağı ilk defa NTSO adına Parmaksız'a sunan Anadolu Jet Başkanı,  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kapadokya Turizmine yaptığı katkılardan dolayı müteşekkir olduklarını belirterek; "İzmir uçağının da başlayacak olması hem ülkemiz hem de Kapadokya açısından çok önemli, bunun başlangıç noktası Antalya uçuşlarıdır. Antalya hattının başlama  sebeplerinden biri NTSO ve Yönetiminizdir." diyerek NTSO’ nun uçuşlara katkısına değindi.

Ziyaretlerinden dolayı Anadolu Jet Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür eden Parmaksız ise; " Biz NTSO Yönetimi olarak göreve başladığımız ilk günden beri memleketimizi bir adım ileri götürmenin gayreti içerisinde olduk. Bütün çabamız ve gayretimiz bu. Antalya uçağı bunlardan biri idi ve biz arkadaşlarımla birlikte gerekeni yaptık, yine yaparız " diyerek başlayacak olan
İzmir uçuşları için Anadolu Jet ve THY Yönetimine
teşekkürlerini iletti.