NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ülkü Ocakları düzenlenen basın toplantısında Demokratikleşme Paketi ile birlikte okullarda andımızın okunmasının kaldırılmasına tepki gösterdi.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Başbakan Erdoğan’ın açıkladığı demokratikleşme paketi adı altında andımızın okullarda okunmasının kaldırılmasının bir ihanet olduğunu söyledi.

Leblebici Ülkücü gençlerinde katıldığı basın toplantısında, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Demokratikleşme Paketi adı altında açıkladığı maddelerden birisi de andımızın kaldırılması olmuştur. Bölücü terör örgütünün dayatmasıyla yapılan bu hamle Türk Milletine yapılmış bir hakarettir. Çünkü andımızın kaldırılmasından rahatsızlık duymayan tek kesim Türk Düşmanlarıdır. Türk Milletinin kanını, canını vererek kazandığı bu toprakların tapusu AKP Hükümeti tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır. Türk yurdun da Türküm demenin suç olduğu, bu ihanet içerisinde olanlar gün gelecek bu yaptıklarının cevabını alacaklardır. Türklüğe ve Türk Milletine yapılan bu saldırıların hesabı asla mahşere kalmayacaktır. Varlığını Türk Milletine armağan eden Türk Milliyetçileri bundan sonra andımızı daha bir gür sesle okumaya devam edecektir” dedi.

Basın toplantısının ardından Ülkücü gençler Ülkücü işaretiyle birlikte andımızı okudu.