Kasabada yapılan son kamuoyu yoklamaları ve Anket sonuçları ; "Kavak Kasabasında Başkan Celal Yiğit'i gösterdi... "

Mevcut Belediye Başkanı Celal Yiğit'ın 
yaklaşık 5 ay önce Grup toplantısında Başbakan Erdoğan tarafından rozeti bizzat takılarak AK Partiye geçişi ve ardından AK Parti'den Ustalık dönemi için aday gösterilmesinin ardından Kavak kasabasında hemen herkes Hem AK Partimiz Hemde Başkanımız Celal Yiğit'i Doğru Zaman Doğru yer ve doğru Adreste görmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyorlar... 

Kasabada Yapılan Araştırmalar sonrası Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'in en yakın rakibine açık ara farkla önde olduğunu ortaya koyan anket sonuçlarına göre; Celal Yiğit, aynı zamanda Nevşehir genelinde AK Parti'nin oy çıtasını da yükseltiyor. Kavak kasabası ve bölge halkının da çok yakından tanıdığı ve sevdiği Yiğit'le AK Parti'nin banko kazanacağı öncü beldelerin arasında gösteriliyor. 
 
İşte Kavak kasabasında o sonuçlar:
Kamuoyu araştırması yapan bir firmanın kasabada yaptığı çalışmanın sonucuna göre; Celal Yiğit'le AK Partinin (AK Parti) oy oranının yüzde 72.23, Büyük Birlik Partisi Adayının  yüzde 27.42, Saadet Parti Adayının ise yüzde 0.12 civarında olduğu öğrenildi. 
 
AÇIK ARA CELAL YİĞİT
 
AK Parti ile başlayan siyasi yaşamında 3.dönem için hazırlıklarını sürdüren Celal Yiğit'in Kavak'da yapılan yerel seçim anketinde isminin açık ara ön planda çıktığı belirtildi. 
 
TEŞEKKÜR ETTİ, YORUM YAPMADI!
 
Kavaklı hemşehrilerinin kendisine duyduğu güven ve büyük destek  üzerine,kasabasına hizmet için  Kavak Belediye Başkanlığına yeniden Adaylığını  açıklayan Başklan Yiğit, gazetecilerin; 'Anket sonuçlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna; "Halkımız teveccüh göstermiş. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Ancak, bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Çünkü içinde bulunduğumuz süreçte bizim yapacağımız herhangi bir yorum kamuoyunda yanlış algıya neden olup, partimize zarar verebilir"Bizim tek arzumuz kasabalı halkımızdan sükunetlerini  bozmasınlar,Bu bir demokratik yarış en önemlisi kasabamızın huzuru bozulmasın kazanan Kavak olsun diye yanıt verdi. 
 
HER KESİMDEN DESTEK VAR!
 
Kavak kasabasın'da en az kendi partilileri kadar diğer farklı görüşlü vatandaşlardan da destek gören Yiğit'in 2014 yerel seçimlerinde Başkanlık seçimini açık ara kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Bizlerde Nevşehir in sevilen saygın ismi Kavak kasabasıyla özleşen Güzel İnsan Celal Yiğit'e başarılar diliyoruz.İnanıyoruz ki Yiğit Başkanın yiğitler diyarı Kavak kasabasında daha yapacak çok işleri var...