Nevşehir’de seçime iktidar parolasıyla hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi, Anneler Günü’nde gövde gösterisi yaptı. Esnaf Kefaret Düğün Salonunda 700’ü aşkın kadının katılımıyla gerçekleştirilen görkemli kutlamadan Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner’e tam desek çıktı.

 

NEVŞEHİR (Merkez)– Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Kadın Kolları Anneler Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. CHP Ankara Milletvekili Aykin Nazlıaka ile CHP Nevşehir Milletvekili Adayları Bülent Tekiner, Cuma Yorgancı, Mehmet Değirmenci, İl Başkanı Kamil Gülmez, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda vatandaşın katılarak destek verdiği kutlama programı büyük coşkuya sahne oldu.

 

KADINLAR VARSA CHP’NİN SIRTI YERE GELMEZ

Kadınların coşkulu sloganları eşliğinde konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Bülent Tekiner, bütün annelerin anlamlı gününü kutlayarak başladığı konuşmasında karşılaştığı manzaranın çok etkileyici olduğunu, Nevşehir’de kadınların gücüyle düzeni değiştireceklerini söyledi. Kendileri için seçimin bu etkinlikle başladığını kaydeden Tekiner, “Gözleriniz o kadar güzel ışıldıyor ki, o kadar güzelsiniz ki, genç arkadaşlarımız, kadınlarımız bu partide olduğu sürece CHP’nin sırtı yere gelmez. Siz Atatürkçü, devrimci, demokrat, sosyal demokrat kadınlarımızla beraber biz bu işi başaracağız. Ön seçim sürecinde de belirtmiştim, 7 Haziran gecesinde Nevşehir merkezinde, Avanos’ta, Ürgüp’te, Derinkuyu’da, Acıgöl’de, Hacıbektaş’ta, Kozaklı’da, Gülşehir’de Ankara havalarını oynayacağız hep birlikte. Altı oklu şanlı bayrağı Nevşehir’de dalgalandıracağız” şeklinde konuştu.     

 

Bülent Tekiner’in konuşmasının ardından kadınların sevgi gösterileri arasında kürsüye gelen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdiğini belirterek, CHP’nin Nevşehir mitinginin iktidar habercisi olduğunu söyledi. “Siz isterseniz Nevşehir’i, Nevşehir yetmez Türkiye’yi, Türkiye yetmez Dünya’yı değiştirebilirsiniz” diyen Nazlıaka uzun süre alkışlandı.

 

Konuşmaların tamamlanmasının ardın kadınlara karanfil dağıtan Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve Bülent Tekiner, kadınlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.