BAĞCILAR Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Engelsiz Mikrofon’ yarışmasıyla belirlenen Türkiye’nin en iyi radyocuları 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde ödüllerini aldı. Engellilerden oluşan jürinin belirlediği farklı kategorilerde Türkiye’nin en iyi radyocularına ödülleri sanat, siyaset ve spor dünyasından tanınmış kişilerin katıldığı görkemli bir törenle verildi. Ödül törenine Nevşehir'in sevilen unutulmaz isimlerinden eski Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri ,Avanos ve Hacıbektaş eski Kaymakamı şimdi Bağcılar Kaymaklığı görevinde bulunan Mustafa Eldivan'da katıldı.

Radyoya Değer Katanlar Dalında Ödüle Layık Görülen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın Danışmanlarından Ünlü radyocu Melih Kurtuluş nam-ı diğer Melih’in Sevgi Çemberi, ödülünü Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın elinden aldı.

Radyoya Değer Katanlar Dalında Ödüle Layık Görülen Deneyimli radyocu Melih Kurtuluş; "Bugün 13 Şubat Dunya Radyocular Günü 25 Yıldır İş Olarak Değil Aşk Olarak İcra Etmekten Onur Duyduğum Bu Meslek Mensubu Olmaktan Çok Mutluyum. Tüm Meslektaşlarıma Ve Bu Aşkı Yasayan Tüm Gönüllere Selam Olsun..." dedi.