Kahramanmaraş Eski Milletvekili Ak Parti İl Koordinatörü Syn. Fatih ARIKAN, Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Syn. Mehmet Ali TANRIVER ve Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Syn, Salih AÇIKGÖZ , Özkonak Belediye Başkanı Sayın, İlker YÜREKLİ' yi Makamında Ziyaret Edip Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldılar.

Teşkilat çalışmalarını incelemek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak ve istişarede bulanmak üzere gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Eski Milletvekili Ak Parti İl Koordinatörü Syn. Fatih ARIKAN, , “Geçtiğimiz seçimde teşkilatlarımızla uyum içinde çalışmalarımızın neticesini aldık. Güzel bir seçim dönemi geçirerek çok yüksek bir oy oranı yakaladık. AK Partimizin kurulduğu günden bu yana teşkilatların desteğini hep gördük ve bu destek sayesinde birinci parti olduk. Özkonak halkı doğru ile yanlışı ayırt edebilen bir halk, hem ülkemiz hem de ilçemiz için yapılan hizmetleri görüyor ve gördükleri doğrultusunda hizmet edene hakkını sandıkta veriyor.İl Başkanımız M.ali Tanrıver,  Belediye Başkanımız İlker Yürekli, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Feralan , Belde Başkanı Nuri Özkan ve AK Parti İlçe teşkilatına çalışmalarında göstermiş oldukları ilgi ve alaka için takdir ve teşekkür ediyorum. Tüm çalışmalarımız ülkemiz için” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver de, Son seçimde tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir’de de tüm teşkilatlarımızla birlikte önemli bir başarı elde ettik. AK Parti İktidarı ile ülkemizde, ilimizde , Avanos İlçemizde ve Özkonak kasabasında yapılan çalışmaları apaçık görüyoruz. Başarı var diye durmak yok, çalışmalarımıza ara vermeden tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Daha güçlü Türkiye için, Nevşehir için, Avanos Özkonak için hep birlikte ilerleyeceğiz’’ diye konuştu.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ise “Beldemiz için hizmetleriyle gururlandığımız AK Parti hükümeti ve iktidarının birer gönüllüsü ve mensubu olmak bizim için iftihar vesilesidir. Bir ve beraber olan siyasette kazanır. Bizler birliğimizi ve beraberliğimizi 1 Kasım seçimlerinde sandıktan çıkan oylarla çok net gösterdik.İlimiz , İlçemiz ve Beldemizde partimiz adına çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Halkımız tarafından partimize büyük bir sevgi seli var. Özkonak halkı AK Parti iktidarının gayretli çalışmalarının meyvesini her zaman toplayan bir beldedir. Bu nedenle, her seçimde kasabamız genelinde sandıklardan hep birinci olarak çıkıyoruz. Özkonaklı halkımız bizlere güveniyor, bizler de AK Parti ailesi olarak onların güvenini boşa çıkarmıyor, gece gündüz çalışıyoruz. Bundan sonra da hem yerelde, hem de genelde yapılacak tüm çalışmalara elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız’’ şeklinde konuştu.