Hiç bir belediye başkanının kolay kolay cesaret edemiyeceği,altyapıya giren Arısoy,5 yıl içinde 50 yıllık altyapı sorununu çözerek kendinden bahsettirdi.
Gülşehir'de "En büyük hayalim" dediği Doğalgazı Gülşehir'liye tanıştıran Arısoy,2020 sonuna kadar tüm Gülşehir'de doğalgazın kullanılacağı müjdesinide verdi.
Gülşehir'de artık evlerde memba suyu kadar berrak ve temiz suyun kullanıldığını ifade eden arısoy,Gülşehirli'nin daha güzel ve daha iyilerine layık olduğunu belirtti.
Gülşehir'i sıcak asfalt ile de tanıştıran Arısoy,altyapısı biten yerlerede taş döşeme işlemlerine hızla devam edileceğini sözlerine ekledi.
Gülşehir'in meydanına yapılan ayyıldız figürününde Gülşehirliler tarafından takdir edildiğini belirten Arısoy,Gülşehir'i güzelleştirmek turizmden alacağı katkı payını çoğaltmak için çalışmalara devam edileceğinin sözünü verdei.

"EN BÜYÜK HAYALLERİM"den dediği sosyal konut projesininde 8 MART Cuma günü, temel atılacağını bildiren Arısoy,Kadınlar Günü nedeniyle ,Gülşehir'de ki kadınların,sosyal projelerimiz olan konut projesine, sahip çıkmaya davet etti.

Gülşehir'de 5 yıl içinde yaptığı hizmetlerin tüm Gülşehirliler tarafından takdir edildiğini bildiğini söyleyen Arısoy,gelecek beş yılda devam edecek projeler ve yeni projeleri ile Gülşehirliler'in oylarına yine talip olduğunu belirtti.

Her konuşmasında üzerine basa basa vurguladığı gibi Arısoy "ONLAR KONUŞUR,ARISOY YAPAR" cümlesini sözlerine ekledi.