MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY bugün Seçim irtibat bürosunda BİR YUVA, BİR GELECEK, TOPLU KONUT PROJESİ'ni Gülşehir'de basın mensupları ve Gülşehir'li seçmenlerle paylaştı. Gülşehir'deki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve vatandaşlardan da olumlu not olan Toplu konut projesi; Bir Yuva, Bir Gelecek açıklamasının tam metni şu şekilde;

Saygıdeğer Gülşehirliler, Değerli basın mensupları;

            Gülşehir’imizi yaşanabilir bir şehir yapmak, huzurlu ve mutlu insanlarımızın şehirle bütünleşebileceği, insanlarımızın bu şehirde yaşamaktan onur duyacağı, Gülşehir’i Gül Şehri yapmak için planladığımız projelerimizi haftalık olarak sizlerle paylaşmaktayız.

            Gülşehir, Karacaşar ve Tuzköy için de önümüzdeki seçimde halkımızın teveccühünü bizden yana kullanması durumunda projelerimizle Gülşehir’imiz bizimle birlikte yaşanabilir şehirler içerisindeki yerini alacaktır. Birkaç hafta sonra projelerimizin tamamını siz saygıdeğer halkımız ve değerli basın mensupları ile paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

            Şu ana kadar açıkladığımız projelerimizden

  1. Kızılırmak’ı Gülşehir’in “Boğaz”ı yapacağız.
  2.  Gülşehir’i bir turizm şehri haline getirip “şehir müzesi” haline getireceğiz.
  3.  “Temiz caddeler, Güvenli Gülşehir” projesiydi.

    Şimdi açıklayacağımız dördüncü projemiz  “TOPLU KONUT PROJEMİZ; BİR YUVA, BİR GELECEK” projesidir.

            Projemizde öncelikle şehir kültürümüzü ortaya çıkaracak aynı zamanda modern, bölge mimarimize uygun, geleceğe miras bırakılabilecek mutlu nesillerin yetişeceği sıcak yuvalar belediyemizin imkânları ile hayat bulacaktır.

            Özellikle “Alt ve Orta Gelirli” vatandaşlarımıza yönelik inşa edeceğimiz en fazla 2 katlı bahçeli, köy yaşamını şehir yaşamına entegre eden sosyal tesisleri, spor alanları,  park ve bahçeleri yapılmış,  çevre düzenlemesi ile modern şehir anlayışıyla Gülşehir’in konut ihtiyacını belirli ölçülerde karşılayacak 200 konutluk projemizle halkımızın karşısındayız.

            Gerçekleştireceğimiz bu projemizi ikiye bölerek şehrimizin her yöne doğru sağlıklı genişlemesi ve gelişmesini sağlayacağız. 100 konut Karacaşar, Tuzköy yolu civarına Çalışanlar Mahallesi kooperatif evleri mevkiine, diğer  100 konutta 400 evler mahallesinin devamına yapılacaktır. Zaten özel teşebbüs tarafından Nevşehir yolu üzerinin canlanması sağlanmaktadır. Bir önceki belediye başkanımız Erol Ünlüsoy’un katkılarıyla, 400 Evler Mahallesi adıyla oluşturduğu Gülkent o bölgemizin gelişmesini sağlamıştır. Şimdi yapacağımız bu projelerimizle Tuzköy ve Karacaşar kasabalarımızı şehrimizle bütünleştireceğiz, hem de havaalanı yolunun etrafına yerleşim alanı oluşturmuş olacağız.

 Bu projeyle hem halkımız, ortadaki yüklenici giderinden kurtularak daha ucuza,  sıcak bir yuva kazanırken hem kendi işçimiz buranın oluşturduğu iş imkânından yararlanacak hem de bu konutların yapımında Gülşehir esnafından malzemelerin temini neticesinde esnafımız da kazançlı çıkacaktır. Bildiğimiz üzere ilçemizde yapılan Toki konutları inşaatında ilçemizden bir çivi dahi alınmadığı gibi hiçbir işçimizde orada çalışamamıştır.

Bu vesileyle tekrar, 30 Mart seçimlerinin ülkemize, Gülşehir’imize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.