NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini ziyaret ederek ilimizdeki Şehit Aileleri ve Gazilerle sohbet eden AK Partili Nevşehir Milletvekili adayları son 4 ayda yaşanan terör olaylarını değerlendirdiler.


Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Şehitlik Parkı içerisinde dernek binasında Şehit aileleri, yakınları ve gazilerle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz 7 Haziran seçimlerinin ardından artan terör olaylarının AK Parti iktidarının göstereceği irade ile bertaraf edileceğine dikkat çektiler.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Nevşehir’deki Şehit Aileleri ve Gazilerinin seçimde İstikrar’dan yana oy kullanacağına dikkat çekti. Çiftçi, “Biz şehit aileleri ve gaziler olarak artık Şehit cenazelerinin gelmesini istemiyoruz. Seçimde tavrımız istikrar’dan birlik ve beraberlikten yana olacak” dedi.