AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Ülkü Aslan, Nevşehir FİB Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Ülkü Aslan, resmi başvuru sonrası nezaket ziyaretlerine başladığını belirterek, bu kapsamda Nevşehir'in en çok takip edilen medya kuruluşu olarak FİB Haber'i de ziyaret etmek istediğini söyledi.

Gazetemiz yetkilisi ile görüş alışverişinde bulunan Ülkü Aslan; “Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Eroğan’ın, siyasete daha fazla kadın girme çağrısıyla doğup büyüdüğüm, havasını soluduğum Nevşehir'den ilk kadın Belediye Başkanı olmak adına aday adayı olarak yola çıktım.

Resmi başvurumuzu yapalı çok fazla bir süre olmamasına rağmen, Nevşehir'de her gittiğim yerde kadınların yoğun ilgisi ile karşı karşıya geldim. Nasip olursa, bir kadın Belediye Başkanı olarak Anadolu'nun kadim şehri Nevşehir'imize hizmet etmek için çalışacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tüm Aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kazanan Nevşehir olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da Başkan Aday adayı Ülkü Aslan'a başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah NEVŞEHİR olur” şeklinde konuştu.