NEVŞEHİR(MHA) İşçi Partisinin hafta sonunda yapılacak büyük kurultayına Nevşehir’den katılmak isteyenlere çağrıda bulunan İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, Nevşehir merkez ve Avanos ilçesinden kurultaya katılmak isteyenlerin ulaşımlarının sağlanacağını söyledi.

Atalay, “Bilindiği üzere Türkiye, 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimleri'ne odaklanmış bulunmaktadır. Her ne kadar yurttaşlarımız, korku ve çekinme nedeniyle düşüncelerini açıkça ifade edemeseler de, Ülkemizin getirildiği durumun, bizlere güvenli ve iyi bir gelecek vaat etmediğini bilmektedirler. Ülkemiz, özellikle bozulan ekonomik durumu, hukuk sistemi, komşularımızla yaşanan çok ciddi sorunlar, ülke güvenliğinin zafiyete düşürülmesi, birey ve insan haklarını yok edici yasaların dayatılması gibi birçok gerçek sorunla bunaltılmış bulunmaktadır. Ancak halkımız, bizi yönetenlerin zannettiği gibi akılsız ya da saf olmayıp, bütün yaşananların farkındadır. Bu nedenle, şimdi bir umut partisi konumuna gelen İşçi Partisi,15 Şubat 2015 Pazar Günü, Ankara-Ulus ARENA Salonunda gerçekleştireceği ''Olağanüstü Kurultay'ına'' bütün Halkçı, Ulusalcı, Vatansever, Devrimci yurttaşlarımızı katılmaya çağırmaktadır. Bu Kurultay, Türkiye'mizin birleşeceği-bütünleşeceği ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'imizi bütün kurum ve kuruluşları ile yeniden yaşama geçirme kararının alınacağı Kurultayımız olacaktır” dedi.

Kurultay için Ankara’ya 14/15 Şubat 2015 (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece) Nevşehir'den 12.00 da, Avanos - Cumhuriyet Meydanından saat 01.00’da hareket edilecek. Kurultaya katılmak isteyenler 0 542 217 40 05- 0 545 898 09 90 numaralı telefonları arayarak detaylı bilgi alabilecekler.