AK Parti Nevşehir Milletvekili Dr. Nurcan Deveci Ateşok, Nevşehir’in artık bir bayan milletvekiline ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.com haber sitesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Nurcan Deveci Ateşok, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

Ateşok, ‘’ Türkiye’nin dünyaya açılan kapılarından bir tanesi olan Nevşehir’in bayan milletvekilinin olması Nevşehir’in Türkiye’de ki imajını farklı yönde etkileyeceğine inanıyorum. Dünyanın bir çok yerinden Nevşehir’e gelen bayan turistlerin tek başlarına Nevşehir’de geziyor olabilmelerinin yanı sıra bayan milletvekilini de görmeleri, ülkelerine döndüklerinde Türkiye’nin imajını daha farklı olduğu konusunda bilgilendireceklerini düşünüyorum.

İşte ben de bu yüzden çıkmış olduğum bu siyaset yolunda AK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı oldum. İnanıyorum ki 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde TBMM’ne Nevşehir bu kez bayan bir milletvekili gönderecektir. Nevşehir’in TBMM’de bir bayan milletvekili ile temsil edilmesinin farkını hem Nevşehirli bayanlarımız hem de Nevşehirli hemşerilerimiz yakından göreceklerdir. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere şehrimize, insanlarımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.