NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerfatten Karataş, seçim sonuçlarının ardından AKP içerisinde bir eleştiri rüzgarı yaşanacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eleştiri oklarının ucunda olacağını dile getirdi.

13 Yıllık AKP hükümetleri döneminde milletin özellikle yeni anayasa konusunda kandırıldığını ve oyalandığına dikkat çeken Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun katillerinin bulunarak adalet önüne çıkarılamamasının da AKP’nin en büyük eksi notları arasında yer aldığını ifade etti.

Karataş, “Akp nin yapmış olduğu yanlışlıkları eleştirememek, bir sultacı zihniyettir. Bu bir ortaçağ anlayışıdır. Tahminim bundan sonra... Genel seçimlerde alınmış olan yenilgi AKP içinde yapılacak her eleştiri sayın Recep Tayyip Erdoğan eleştirisi olacaktır,  bu da İhanet sayılacaktır. Anayasayı değiştirmek için Akp ye yeterli çoğunluğu fırsatı vermiş olan milletimiz 12 senedir bir takım masumane savunma taktikleri, kandırıldık diye millete namus şeref sözü vs verdiniz. Muhsin Yazıcıoğlu’nun katilleri bulunacak dediniz ve dürüstlük abidesi yaptınız. Türk milleti oyalanmış ve bu saatten sonra atı alan Üsküdarı geçmiştir” değerlendirmelerinde bulundu.