NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Makbule Atlı, ziyaretlere devam etti.

Esnafları, Nevşehir Vali Yardımcısı Vural Demirbaşı ve Nevşehir Hacıbektaş veli Üniversitesini ziyaret ettiğini belirtti. Milletvekili aday adayı olmadan öncede Bütün seçimlerde ak parti kadın kolları ile ve gönüllü kadınlarımızla ak partiye çalıştığını Ak partinin gönüllüsü olduğunu belirti, ben bir Gönüllüyüm. Vatanım için Milletim için ve ak parti için geçe gündüz demeden çalıştım bundan sonraki sürede de yine aynı çalışmalarım devam edecek diyerek öz geçmişinden kısaca bir kısmından bahsetti.

Nevşehir’de bir bankadan emekli oldum. Eğitim ve siyasi çalışmalara yıllarımı verdim. Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Turizm Bölümü mezunuyum. Ak Parti kurulduğundan beri Aktif çalışan Ak Parti gönüllüsü ve Mahalle sorumlusu olarak çalıştım. Ak Parti kadın kolları ile bütün seçimlerde aktif olarak görev aldım Aynı zamanda Nevşehir Kadın Derneği (NEV-KAD) başbakanıyım. Dedi 30 eğitim sertifikası ve 30 kadar teşekkür takdir sertifikası olduğunu belirtti

Belediye Meclis Üyeliği, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı yaptım. Karar alma mekanizmalarında bulunmak üzere Milletvekili aday adayı oldum Yardıma muhtaç aileler için sosyal incelemelerde bulundum. Ulusal çapta birçok projeye aktif olarak katıldım, proje yazdım şu anda başkanlığını yaptığım Nevşehir Kadın Derneğini 2007 yılında kurdum. 2013,2014 yılı içinde “Eğitime Devam Takipsizliğe Son” ve “Erken Evlilik ve Çocuk Gelinler” olmak üzere iki önemli sosyal projenin koordinatörlüğünü üstlendim. Eğitimin önemini unutmayarak Okul Aile Birliklerinde görev aldım ve birçok çalışmalarda bulundum. Ak parti Saha çalışmalarını ve toplantıları düzenledim ilçelerde ev toplantıları ev ziyaretleri Ayrıca Dernek olarak yardıma muhtaç aileler tespit ettim. İl ilçede bir çok yardıma muhtaç ailelerin sosyal incelemelerini yaptım, Gönüllü olarak ilçelerde öğretmenlik yapmaktayım okuma yazma eğitimi, ebru dersi vermekteyim.

Kadınların siyasi panellere katılımını sağladım. Nevşehir İli ve İlçelerinde siyasette aktif olarak çalıştım. Kadın hakları, insan hakları, kadına şiddet gibi birçok bilgilendirme eğitimlerini sağladım. Ak partiye kadın-erkek, genç-yaşlı demeden üye çalışmaları yaptım. Milletvekili seçimlerinde, Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak parti kadın kolları ile çalışarak destek verdim. Referandumda Cumhurbaşkanı seçiminde, çalıştım Nevşehir İli ve bütün İlçelerinde kadınlarımızla Ev ziyaretleri, toplantılar, esnaf ziyaretleri, ayrıca kurum ve kuruluşlar ziyareti gibi çalışmalar yaparak destek oldum siyaset akademisini bitirdim.azimle her şey başarılır, Siyasete giren kadının mücadele etmekten korkmayan, halk ile iç içe olan, yenilikler yapan ve ekip ruhlu birey olduğuna inanıyorum. Diyerek durmak yok çalışmaya devam” dedi.