Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Av. Vahdet Özler aday adaylığını açıkladı.
MHP İl Başkanlığında bugün düzenlenen basın toplantısında Av. Vahdet Özler, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde aday adaylığını açıkladı. MHP İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, İl Genel Meclis üyeleri ve partilileri katıldı. MHP il Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı açıklamada hafta sonunda yapılan kurultayda coşku ve heyecan tüm partililerin yüzünden okunuyordu. Allah’ın izni ile 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde milletvekili değil milletvekilleri çıkartacağız diye konuştu.
MHP Milletvekili Aday Adayı Av. Vahdet Özler yaptığı basın toplantısında, ‘’ Gün, her bir Türk yurttaşının küçük çıkar hesaplarından arınıp, elini vicdanına koyup karar vermesi gereken gündür. Gün, Türk Milletinin İstiklal ve İstikbalinin oylanacağının şuurunda olunması gereken gündür. Yaşadığımız günler, Türkiye ve Türk Milleti için olağan üstü vahim bir tablo arz etmektedir. Türk Milletinin kutsalları bir bir aşağılanmaktadır. Komşularımızla sıfır sorun sloganı ile başlatılan süreç, ABD’nin ısmarladığı politikalar sonucunda etrafımızı ateş çemberine dönüştürmüştür. Eş zamanlı olarak Türk ordusunun maddi ve manevi varlığı çökertilmektedir. Türkiye’nin bölünüp parçalanması ile sonuçlanacağı çok açık olan BOP projesinin kendi elimiz ile aşama aşama inşaa etmekteyiz. Ülkücülüğün sadece geçmişin bekçiliği değil, geleceğin öncülüğü olduğu düşüncesi ve MHP’nin Nevşehir Merkez, ilçe, belde teşkilatı mensubu muhterem dava arkadaşlarımın, ülküdaşlarımın, sevgili bozkurtların teveccühü ile MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığına müracaat etmiş bulunuyorum. Benimle beraber adı geçen bütün aday adaylarının hepsi birbirinden değerli şahsiyetlerdir. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum. Tamamen liyakat esasına göre cesur ve yetkin kişilerden oluşacağına inandığım milletvekili aday adaylarının Cenabı Hakkın izni ve dava arkadaşlarımızın güven ve desteği ile Nevşehir’i ayağa kaldıracağına inancımız tamdır. Türkiye’nin mevcut şartlarında aday adayı olduğum MHP iktidarına ihtiyaç vardır. Çünkü ilkeli ve dürüst lidere, teşkilat ve kadrolarıyla doktrine ile mevcut iktidarın tek alternatifi MHP’dir’’ diye konuştu.





Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.