Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN’ı Avanos’ta coşkulu bir kalabalık, Avanos seçim ve irtibat bürosu önünde karşıladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN’a Nevşehir AK Parti Milletvekilleri de eşlik etti.

AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, partilerinin seçim ve irtibat bürosu açılış töreninde TOKİ, yeni mimari Avanos köprü projesi, gençlik merkezi, yeni belediye hizmet binası gibi pek çok projesini vatandaşlarla paylaştı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN, Avanos’a yapılması planlanan yeni mimari köprü projesi hakkında “Avanos Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’nün yeni mimari Avanos  köprü projesi bize emanettir” diyerek köprüye destek verecekleri müjdesini basın mensupları önünde kamuoyuyla ve vatandaşlarla paylaştı.

Elvan, Türkiye’nin istikrarı ve büyümesinden rahatsız olanlara asıl cevabı vatandaşların 30 Mart’da sandıkta vereceğini ve ülke üzerine oynanan plan ve oyunların bozulacağını söyledi.

İlk AK Parti hükümetinin kurulduğu dönemde arkadaşlarımız 1 milyar dolar kredi alabilmek için ABD’ye gitti, ama bugün geldiğimiz noktada artık Türkiye Filistin’de, Somali gibi dünyanın değişik ülkelerinde sıkıntı yaşayan mazlum kardeşlerimize yılda 2,5 milyar dolar destek verir hale geldik."

Kapadokya bölgesinin taşıdığı değerlerle Türkiye’nin Antalya ve İstanbul’dan sonra gelen en büyük turizm alanlarına sahip olduğuna işaret eden  Elvan, kentte 185 kilometrelik bölünmüş yol ağı oluşturduklarını, bölgenin turizm alanında ciddi ivme kazanmasında önemli alt ve üstyapı imkanları sağlandığını, bölgeye yapılan uçak seferlerinin kat ve kat arttığını kaydetti.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosu coşkulu kalabalığın tezahüratları ile açıldı.

Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com