Avanos ta CHP dönemi Başladı

30 Mart tarihinde yapılan belediye başkanlığı seçimini kazanan İsmet İnce bugün yapılan devir teslim töreni sonrası görevine başladı. Avanos Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde İsmet İnce görevi eski başkan Mustafa Körükcü'den alkışlarla aldı. Törende CHP ve AKP meclis üyeleri, İl ve İlçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve vatandaşlar da bulundu.

 
Teslim töreninde konuşan eski başkan Körükcü ilçenin kendi yönetimlerinde bir gelişme katettiğini İnce döneminde daha da üst seviyelere geleceğinden şüphe duymadığını belirtti. Körükcü, İsmet İnce ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. Başkan İnce de "iki dönemdir Avanos'a yaptığı hizmetler için başkan Körükcü'ye en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Kendilerinin tecrübelerinden her zaman faydalanmak isteriz." dedi.

İnce görevi teslim aldıktan sonra da parti rozetini çıkarttığını ve Avanos'a hizmet için tüm enerji ve mesailerini harcayacaklarını belirtti. Makamının tüm Avanoslulara açık olduğunu söyleyen İnce belediyenin halkın malı olduğunu, kendilerinin emenetçi olduklarını söyledi. İnce Avanos'a hizmet konusunda kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini iletti.

Başkan İnce, belediye binasından ayrılan Körükcü ve ekibine kapıya kadar eşlik etti.

Haber:Avanos Gazetesi