CHP Avanos Belediye Başkan adayı İsmet İnce'nin seçim çalışmalarını yürütmesi ve seçmenle buluşması için hazırlanan 2 seçim bürosunun açılışı 13 Şubat Perşembe günü saat 13.00’da yapıldı.  Partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Avanos İlçe başkanı Alper İbaş, İl Genel Meclisi Adayı Tayfun Ceyhan, Özkonak, Gülşehir, Hacıbektaş, Ürgüp ilçe başkanları ve Belediye Başkan adayları ile İl Genel meclisi adayları ve Avanos İlçe Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

 

Kız Meslek Lisesi karşısında bulunan seçim bürosunun açılışının ardından Ortamahallede bulunan seçim bürosuna kadar yürüyerek giden kalabalık partili grup yürüyüş sırasında esnaf ve vatandaşları selamladı. Esnaf ve vatandaşlar da partili gruba alkışlarla karşılık ve destek verdi. Ortamahalle seçim bürosu önünde toplanan kalabalık gruba hitaben Başkan Adayı ismet İnce coşkulu bir konuşma yaptı.

 

Alkışlarla konuşmasına başlayan İnce sözlerine “ Yiğidin harman olduğu toprakların yiğit insanları; Yüreğinizin sevda türküsünü kınalı turnamız Avanos’umuzun yüreği genç, beyni genç insanları seçim büromuzun açılışına hoş geldiniz. “ Diyerek başladı. İnce sözlerinin devamında gündemde olan yolsuzluk operasyonları ve sonrasında yaşananlarla ilgili olarak “Türkiye çok acı bir süreçten geçiyor.” Dedi.

 

Başkan adayı sözlerini “Sizle bu toprakların gerçek sahipleri olduğunuzu onurlu tertemiz yaşayan insanlar olduğunuzu göstermeniz lazım. Bunu yapabilecek durumdasınız. 30 Martta Avanos halkı, atalarınız, ecdanınız sizden bunu istiyor. 30 Marta bütün inancınızla yürüyün. Bugününüz hayırlı, yolunuz açık olsun arkadaşlarım.” şeklinde tamamladı.

Kaynak:Avanosgazetesi.com