TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Avanos ilçesine bağlı köy muhtarları ile istişare toplantısına katıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftçi, İl Genel Meclis Üyeleri, İGM Üyesi Ömer Cerit, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal ve Avanos ilçesine bağlı köy muhtarlarının katılımında düzenlenen toplantıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: ‪“Avanos’umuzun gelişimi ve hemşerilerimizin istekleri bizlerin önceliğidir. Muhtarlarımızın tavsiyesi, dilek ve temennileri hemşerilerimize hizmet yolunda iyi bir referans sağlamaktadır. Sevdamız Nevşehir diyerek çıktığımız kutlu yolda; köylerimiz, beldelerimiz, ilçelerimiz ve şehir merkezimizle Nevşehir’imiz bir bütündür. Nevşehir’imizi geliştirmek, koruyarak büyütmek için paydaşlarımızla istişareye ve birlikte çalışmaya da önem veriyoruz. ‬AK hizmetlerimizle 17 yıldır kazanan Nevşehir oluyor.” dedi.

‪AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de;"Nevşehir Milletvekilleri olarak İlçe Başkanımız, İl Meclisi Başkanımız, İl Özel İdare Genel Sekreterimizle birlikte Avanos‘muza bağlı köy muhtarlarımızla istişare toplantımızda ilçemizin gelişimine katkı sağlıyacak konularda fikir alış verişinde bulunduk" dedi.. ‬