Avanos Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığında bayrak değişimi gerçekleştirildi...  Mevcut başkan Alparslan Atasoy görevini Erkan Doğan’a devretti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Ali Türker; "Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Dr. Sinan Ateş beyefendinin takdiri ve emirleri doğrultusunda Ülkü Ocakları Avanos İlçe Başkanlığında bayrak değişimi gerçekleştirdik.  Alparslan Atasoy başkanımız, kutlu bayrağımızı Erkan Doğan başkanımıza  devretmiştir.  Avanos Ocak binasında yapılan devir teslim töreninde, yeni başkan Erkan Doğan bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerim'i öperek bu kutlu görevi devraldı." dedi.

Erkan Doğan’ın almış olduğu bu  kutsal görevi her zaman layıkı ile taşıyacağına inancının tam olduğunu söyleyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanımız Ali Türker, Erkan Doğan başkanımızın çıktığı bu yolda kendisine muvaffakiyet ve başarı dileriz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Alparslan Atasoy kardeşimize de göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eder, hayatında başarılar dileriz.” dedi.